10 DŮVODŮ proč se vzepřít a jít na pivo .. 🍻


Hospodské debaty o čistotě trubek a chuti piva ze dna sudu se pomalu staly minulostí. Dnes se s oblíbeným nápojem zachází delikátněji. Zvláštní péči dostává v hospodách s tanky. Pivo hýčkáme ve vzduchotěsných vacích, jeho teplota se udržuje mezi pěti a osmi stupni Celsia.

Pivo v tanku je nepasterizované. To, kterým se plní lahve nebo sudy, se musí zahřát na 72 stupňů, aby se zničily kultury, které by mohly pivu uškodit; tak se prodlouží jeho životnost. Jediné, co tedy tankovému pivu chybí, je dlouhá trvanlivost, po naražení obsah tanku vydrží týden, nenaražený třikrát tak déle.

10 DŮVODŮ proč se vzepřít a jít k Nám na pivo .. 🍻

Obliba piva čepovaného z tanku v Čechách nezadržitelně roste a tak není divu, že se tomuto trendu přizpůsobují stále další podniky. Vaší zásluhou a naší pílí jsme dosáhli za uplynulé 3 roky dobré výsledky v péči o pivo a tak máme pro Vás v průběhu srpna krásný dárek. Snad si pamatujete, že před začátkem léta jsme zabudovali ve výčepu nový nábyteček. Dominantu ovšem tvoří nový moderní výčepní pult (dělaný přímo na míru), kde Vás nejvíce zaujme nová tanková pípa se šesti kohouty. S rozsáhlými úpravami bylo vyměněno kompletní nové vedeni od tanku k výčepu za větší průměry trubek (10mm). Vaše tankové pivo bude mít ještě lahodnější chuť, než doposavad´.. 🤔 to dá rozum !
Teprve pak přijde na řadu samotné čepování. Dobří hostinští umí pivo načepovat na několik způsobů. Hospodský by měl vědět a vysvětlit svým zákazníkům, co je čeká, když si dají hladinku, čochtana, mlíko, pěnu nebo šnýtek. „Naším cílem je, aby hospodský věděl, že když to načepuje tímto způsobem, tak má vyzdvihnuté tyto chutě, anebo jiné. Já sám preferuji hladinku, to znamená, že je pivo načepováno najednou s krásnou smetanovou hlaďounkou pěnou “. Tak tahle pípa to opravdu umí, to mi věřte. Do všeho umění nás odborně zaškolil sládek Marek Hrdlička ze Smíchovského pivovaru. Přijďte ochutnat slaďoučké mlíko pro dámy nebo čochtana pro pány sportovce.
Tak ať Vám u nás to tankové pivo chutná a obsluha je příjemná 😀

Hospoda není obývák. To, co zažijete s dobrým pivem v hospodě, doma nezažijete nikdy. „Dobrá hospoda je nejen ta, kam přijdete a mají dobrého utopence, ale musí vám tam chutnat hlavně pivo. Dobré pivo a výčepní jsou totiž základem dobré atmosféry hospody. Myslím, že sociální sítě nemůžou posezení s přáteli u pivka nahradit. Člověk je přece tvor společenský. A to už je pádný důvod, proč k nám do hospody zajít. A pokud byste ještě váhali, tak tady máte deset důvodů, proč u piva nesedět doma…

1. Výčepní je vždycky v dobré náladě, má uklizeno a nachlazeno..bez řečí
2. Nejlepšího kámoše v obyváku většinou nepotkáte
3. Protože váš oblíbený tým včera vyhrál… remizoval…ehm, dobře, tak prohrál… ale debata nad pivem je vždycky nejlepší elektronická tužka
4. Spálíte kalorie – i cesta do hospody je přeci procházka
5. Kdo by chtěl riskovat tenisový loket z věčného otvírání lahváčů
6. Výčepnímu nevadí, když přijdete pozdě a táhne z vás pivo
7. Čepované dobré pivo. . Nachlazené!
8. Co myslíte, že dneska dávají? Hokej, nebo Růžovku?
9. Už vám někdy na hospodu zaklepali jehovisti?
10. A jak řekl o pivu strýc Pepin ve filmu Postřižiny: „Vaše podlomené zdraví pivo upevní a spraví!“

Těšíme se na Vás, tým Lokálky..